Experiență | Transparență | Exigență

Experiența, promptitudinea și calitatea serviciilor au facut ca echipa noastră să se dezvolte și să se consolideze permanent, astfel încât să asigurăm soluționarea și executarea celor mai complexe spețe de natură juridică.

Înființat în anul 2001, biroul nostru pune la dispoziția dumneavoastră expertiza profesională a unui echipe de profesioniști cu studii juridice, studii economice și personal auxiliar cu experință practică, acumulată activ prin soluționarea unora dintre cele mai complexe dosare de executare silită din Circumscripția Curții de Apel Brasov.

Apelând la serviciile noastre vă puteți baza pe un colectiv puternic și pregătit, în cadrul căruia mai mult de jumatate dintre angajați au studii juridice ocupând poziții de consilier  juridic, precum și pe expertiza unui avocat definitiv cu o bogata experiență  cu care biroul nostru are contract de colaborare. Totodata, în rezolvarea problemelor dumneavoastră vă vor servi cu promptitudine atât agenții procedurali cât și personalul auxiliar.

Toți angajații noștri au ca principal obiectiv eficiența serviciilor acordate clienților, venind în întampinarea tuturor cerințelor acestora, activitatea biroului bazându-se pe seriozitate, transparență,  promptitudine, calitate și, nu in ultimul rând, confidențialitate. Ca echipă, împărtășim aceleasi valori care ne ghideaza în felul în care lucrăm, în deciziile pe care le luam și în modalitatea în care interacționăm cu clienții noștri: excelenta muncă individuală dar și de echipă, ambiție, angajament și dedicare sunt valori care reprezintă promisiunea noastră către clienți. Portofoliul de clienți multumiți și valorile profesionale care ne motivează în activitatea noastră de zi cu zi ne recomandă pentru a lucra impreuna cu Dumneavoastră.

Tratăm cu aceeași exigență, profesionalism și atenție orice client, indiferent de tipul serviciului solicitat.

    

Executorul Judecătoresc Tereacă Cornel Toma a fost numit în funcție prin Ordinul Ministerului Justitiei nr.685/C din data de 4.04.2001, în temeiul prevederilor Legii nr. 287/2011 privind unele măsuri referitoare la organizarea activității de punere în executare a creanțelor apartinând instituțiilor de credit și instituțiilor financiare nebancare.

Studii
– 1992-1997 Diplomă de licență – Facultatea de Științe juridice și Administrative a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu;
– 2005-2007 Diplomă de master – Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, absolvent al cursului de master în domeniul – Dreptul Executării Silite;
– 2008-2013 Doctorat în drept procesual civil – Executare silită, Susținere teza doctorat – Urmărirea Silită a bunurilor imobile – Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu”;

Activitate profesională

  • Executor judecătoresc în circumscripția Judecătoriei Brașov în perioada 1993-2001;
  • Începând cu 10 mai 2001 executor judecătoresc în cadrul Biroului Executor Judecătoresc Tereacă Cornel Toma;
  • Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Brașov 2001-2004;
  • Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România în perioada 2004-2008
  • Membru în Consiliul U.N.E.J. din 2008-2013
  • În prezent Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Brașov
  • Din 2008 până în prezent membru în colegiul de redacție al Revistei Române de Executare Silită

Echipa noastră